Veelgestelde vragen

Nee, je kan bij modemakers geen kleding online aankopen. Je kan de hele collectie op onze website bekijken, maar als het om het kopen gaat, geloven wij dat je kleding eerst met je eigen ogen moet kunnen zien, voelen en passen.

De modemakers cadeaubon kan je wel online aankopen.

Als klant van modemakers krijg je een bonuskaart waarmee je korting kan sparen bij aankoop van artikelen. De bonuswaarde van elk artikel vind je terug op het prijskaartje. Op al onze merken verdien je 10% bonus. Bv.: de aankoop van een artikel van 49,95 euro met 10% bonuswaarde, levert je een bonus van 5 euro op.

De totale bonuswaarde van je aankopen voegen we bij het afrekenen toe aan je bonuskaart. Dat bedrag krijg je als korting bij je volgende bezoek. Je vindt de totale bonuswaarde van je aankopen bovenaan op je kasticket terug.

Je bonuswaarde blijft geldig tot 1 jaar na je laatste aankoop. Op soldenartikelen of andere artikelen met een directe korting verdien je geen bonus.

Heb je een kledingstuk nog maar net aangekocht en rafelt het uit, verkleurt het, komt er iets los,...? Kom er dan zeker mee terug naar één van onze winkels.Breng ook je bonuskaart en je kasticket mee.

Je kledingstuk gaat naar de hoofdzetel, waar we het voor je nakijken. Na de kwaliteitscontrole, neemt de winkel weer contact met je op. Is er daadwerkelijk een kwaliteitsprobleem, dan kan je het beschadigde kledingstuk uiteraard ruilen.

Je bonussaldo blijft geldig tot 1 jaar na je laatste aankoop.

Heb je je van maat vergist of valt een aankoop toch wat tegen? Je kan het artikel in onze winkels omruilen tot 7 dagen na aankoop op vertoon van je kasticket en bonuskaart.

Om je te inspireren, dragen alle modemakers verkopers en verkoopsters een outfit met de merken uit onze collectie. Uiteraard krijgt de hele winkelploeg regelmatig een nieuwe combinatie aangemeten.Je herkent onze medewerkers ook aan hun modemakers badge.

Ook onze jobstudenten helpen je graag verder. Je herkent hen aan hun zwarte modemakers T-shirt.

Nee. Op artikelen met een directe korting, zoals soldenartikelen, vervalt de bonuswaarde altijd.

Ben je verhuisd? Bij een volgend bezoek aan de winkel stop je je elektronische identiteitskaart bij het afrekenen in de kaartlezer aan de kassa. Zo komt je juiste adres meteen in ons systeem terecht.

Wil je zo lang niet wachten? Geef ons dan je nieuwe adres door via het contactformulier. Vergeet zeker je volledige naam en oude adresgegevens (of bonuskaartnummer) niet te vermelden. Wij doen dan gauw het nodige.

De modemakers cadeaubon blijft tot 1 jaar na aankoop geldig. De geldigheidsdatum staat vermeld op het stickertje waarop je ook de bonwaarde terugvindt.

Nee, je kan met de cadeaubon in alle modemakers winkels betalen.

Zeker! Op voorwaarde dat de geldigheidsduur van 1 jaar niet is afgelopen, kan je altijd met een modemakers cadeaubon betalen. Ook tijdens de solden of andere acties.

Breng je een aankoop terug, zonder te ruilen, dan ontvang je voor dit bedrag een tegoedbon. De tegoedbon blijft zes maanden lang geldig in alle filialen van modemakers.