Stijlwissel: Anke

 title=

Anke (32) is al bijna acht jaar aan de slag bij modemakers en stond mee aan de wieg van de Lierse vestiging. Daar werkt ze momenteel als assistent-shopmanager. "Je vindt me vooral terug op de kinderafdeling. Ik hou enorm van het contact met de klanten, ik vind het een plezier om mensen te kunnen helpen en hen te adviseren in hun kledingkeuzes."

Chique looks

Anke werd voor de gelegenheid uit haar casual comfortzone gehaald en kreeg twee chique looks aangemeten: eentje met een knielange rok en sweater, een andere met maxirok en goudkleurige blouse.

"Ik kleed me doorgaans eerder casual: sneakers, een eenvoudige blouse en een rok. Niet te veel prints of fantasietjes. Ik draag heel graag rokken, zowel 's winters als in de zomer. Je zal me zelden in een broek zien. Ik ben dan ook heel blij met de twee rokken in de looks die voor mij werden samengesteld.”

Loslaten

“Hoewel ik zelf heel graag mensen adviseer, vond ik het niet erg om mijn eigen ideeën hier volledig los te laten en anderen te laten kiezen. Ze hebben dat heel goed gedaan! Mijn favoriete stuk is sowieso de knielange rok. Die heb ik meteen na de fotoshoot besteld (lacht)!”

“De outfit met de maxirok past iets minder bij mij, het is een beetje klassiek, maar toch vind ik het resultaat heel geslaagd. Mooie make-up helpt natuurlijk ook. Ik heb niet de gewoonte me vaak te schminken, dus het was eens fijn om mezelf zo in de spiegel te zien."

Make-up en haar: Michèle Feyaerts
Schoenen: Torfs
Brillen: DM Optiek

 

  Bekijk artikelen