Wij halen alles uit de kast voor Lebbeke

"Kim" title="Kim" style="float: left; clear: none; margin: 0; padding-right: 20px; padding-bottom: 20px;"

In de aanloop naar de opening van een gloednieuwe modemakers in Lebbeke stellen wij alvast de nieuwe gezichten van deze winkel aan je voor. Gezichten die we uiteraard eerst in een nieuw modemakersjasje staken samen met onze vaste partners-in-crime haaratelier Atelier GO, make-up artieste Michèle Feyaerts en Schoenen Torfs.

Kim (28) is een bezige bij. Niet alleen wordt ze momenteel bij modemakers klaargestoomd voor een nieuwe carrière in Lebbeke, ze zorgt thuis samen met haar vriend ook voor hun drie kindjes. En dan vindt ze nog de tijd om tussendoor te gaan fitnessen. “Ik kijk er enorm naar uit om de nieuwe winkel mee op te starten samen met een volledig nieuw team.”

“Ik heb vroeger al in de verkoop gestaan. Na een tussenpauze als poetshulp miste ik het sociale contact, het helpen van klanten. Dus begin ik nu vol enthousiasme aan dit avontuur bij modemakers. Zelf ben ik ook veel met mode bezig. Vooral kleding kopen voor mijn drie kindjes vind ik een heerlijke bezigheid (lacht).”

Mijn persoonlijke kledingstijl is eerder sportief en niet te kleurrijk, ik hou het doorgaans bij neutrale tinten. Maar voor deze make-over mochten de stylisten hun zin doen. De jurk ligt  behoorlijk buiten mijn comfortzone, maar ziet er mooi uit! Misschien moet ik dus eens wat vaker een jurk dragen (lacht). De schoenen, die zijn helemaal mijn ding. Ik deins niet terug voor een paar hoge hakken.”

Haar: Atelier GO
Make-up: Michèle Feyaerts
Schoenen: Torfs

 

Deze website maakt gebruik van cookies! Meer details over onze cookies kan je terugvinden in ons cookiebeleid